פטריות בר חמות ועגבניות צלויות
פטריות בר חמות ועגבניות קלויות דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 236 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. אם יש לכם יין, מלח ופלפל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פטריות בר חמות ועגבניות צלויות, פטריות חמות, אספרגוס קלוי וסלט אורז בר עם פטה, ו קסדיות פטריות בר עם סלסה שעועית שחורה חמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת גדולה על גבי הטבח עם שמן זית כתית אקסטרה ואת השום פרוס, להפיץ את השום כך שהוא בשכבה אפילו בשמן.
מניחים את המחבת מעל חום בינוני ולאט לאט חום את השום ערבוב מדי פעם עד זהוב בכל רחבי, 4 עד 5 דקות.
ברגע שיש לך את השום הולך, מניחים את העגבניות על גיליון עוגיות טפטוף עם קצת שמן זית כתית נוספת ומתבלים עם קצת מלח ופלפל.
מניחים בתנור וצולים במשך 8 עד 10 דקות או עד העגבניות מתחילים להתפוצץ.
לאחר השום הוא חום להסיר אותו מהמחבת ושמורה. הפעל את החום מתחת למחבת גבוה, ברגע שאתה רואה את אדווה השמן להוסיף את הפטריות ולפזר אותם בשכבה אפילו.
תן להם לבשל במשך כ 4 דקות בלי לזוז.. קדימה ולתת להם מערבבים, להוסיף את זרעי טימין ומתבלים עם כמה פלפל שחור טחון טרי, להמשיך לבשל עוד 5 דקות ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד שהוא כמעט התאדה לחלוטין, מוסיפים קצת מלח ומערבבים לשלב.
הסר את הגבעולים של קורנית ולהשליך.
מעבירים את הפטריות למגש הגשה, מוסיפים את העגבניות הקלויות ואת הפטרוזיליה ומערבבים לשלב.
מפזרים את שבבי השום ומגישים חם, חם, טמפרטורת החדר.