קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

פטריות כמהין לבנדר

פטריות כמהין לבנדר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל כמהין לבנדר. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 133 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. . אם יש לכם ראשי פרחים לבנדר, שוקולד מריר, שוקולד חצי מתוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 17%. מתכונים דומים: פטריות כמהין לבנדר, כמהין שוקולד לבן לבנדר, ו עוגת שוקולד מריר לבנדר עם ציפוי לבנדר קרם חמאה.

הוראות

1
מניחים את ראשי הפרחים ושמנת לתוך קערת זכוכית מיקרוגל קטן בטוח. מבשלים במיקרוגל גבוה עד חם למגע, 20 עד 30 שניות. לאחר חם, מערבבים את הפרחים עם כפית, ומניחים בצד לתלול 5 דקות. חזור למיקרוגל, ומבשל 10 עד 20 שניות כדי לחמם. מערבבים שוב, ומניחים בצד תלול 5 דקות יותר. חזור על תהליך החימום-ערבוב-השרייה עוד פעמיים עד הקרם הוא בטעם חזק עם לבנדר.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים את השוקולד מריר עם שוקולד למחצה בקערת זכוכית בטוחה במיקרוגל. מחלקים את השוקולד לחלקים שווים, ומניחים חלק אחד בצד. מבשלים את השוקולד שנותר במיקרוגל על גבוה ב 20 עד 30 במרווחים שניים עד נמס, ערבוב בין כל חימום. באמצעות מסננת בסדר רשת, מסננים את הקרם לתוך שוקולד נמס; להשליך את ראשי הפרחים וחתיכות של לבנדר. מערבבים את השמנת והשוקולד יחד עד חלקה. צ ' יל במקרר עד קצת מוצק, אבל לא קשה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לאחר תערובת השוקולד לבנדר יש מקורר, מניחים את השוקולד והחמאה הנותרים לתוך קערת זכוכית בטוחה במיקרוגל. מבשלים במיקרוגל על גבוה ב 20 עד 30 עליות שניות עד פשוט נמס, ערבוב בין כל חימום; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
קו גיליון אפייה עם פיסת נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מגלגלים את תערובת הלבנדר לתוך 1 כדורים בגודל כף, לטבול לתוך תערובת שוקולד מומס באמצעות שיפוד או קיסם.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
מניחים על תבנית אפייה מוכנה, ומקררים במקרר לפחות 2 שעות להקשיח.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ