פטריות, כרישה ופונטינה פריטטה
פטריות, כרישה ופונטנה פריטטן היא ללא גלוטן, צמחוני וקטוגני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך שמן זית, פטרוזיליה שטוחה, גבינת פונטינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו פטריות, כרישה ופונטינה פריטטה, ארטישוק, כרישה ופונטינה פריטטה, ו פטריות, פלפל ופונטינה פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור; preheatto 177°.
חום 1 כף שמן ב 10 " מחבת nonstickovenproof מעל חום בינוני.
Addleeks; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך וכל הנוזליםאדות, 8-10 דקות.
בינתיים, לטאטא ביצים, קרם fraîche, ופטרוזיליה בקערה גדולה; לערבב 1/2 cupcheese. מתבלים במלח ופלפל.
להגדיל את החום בינוני וגבוה ולהוסיף הנותרים 1 כף למחבת.
יוצקים את תערובת הביצים על הפטריות, מנערים את המחבת כדי להפיץ תערובת שווה.מבשלים את הפריטטה, בלי לערבב, עד שלהכלבים מתחילים להגדיר, על 5 דקות.
מפזרים 1/4 כוס גבינה overeggs ולהעביר מחבת לתנור.
Bakefrittata עד חום זהוב ומרכז מוגדר, 25-30 דקות.
למנה: 300 קלוריות, 21 גרם שומן, 1 g סיבים