קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

פטריות מוקפצות ותרד עם בצל זהב

פטריות מוקפצות ותרד עם בצל זהב
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: טופו מוקפץ עם פטריות, אפונה מתוקה ובצל ירוק, טופו מוקפץ עם פטריות, אפונה מתוקה ובצל ירוק, ו טופו מוקפץ עם פטריות, אפונה מתוקה ובצל ירוק.

הוראות

1
מחממים 2 כפות שמן במחבת הגדולה שלך, מפזרים זרעי כמון ולתת להם crackle במשך כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל הקצוץ ואת הפטריות ומבשלים במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל התרכך והוא מתחיל להפוך זהב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מפזרים את garam masala, להוסיף את השום, זנגביל וצ ' ילי ומערבבים לערבב, ואז לזרוק שקית של תרד. מכסים ומבשלים רק דקה או שתיים עד התרד נבול ויש מקום במחבת לעוד. חזור עד שכל התרד נבול, ואז מתבלה במלח.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מנה חמה ולשמור חם.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מטגנים את פרוסות הבצל לאט עם כורכום בשמן הנותר עד הבצל הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
6
מגישים את התרד חם, מפוזר עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם הבחירה העליונה שלי לפטריות מוכות. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Markus Huber Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Markus הובר רוז נוצץ
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.