פטריות מוקפצות ותרד עם בצל זהב
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: טופו מוקפץ עם פטריות, אפונה מתוקה ובצל ירוק, טופו מוקפץ עם פטריות, אפונה מתוקה ובצל ירוק, ו טופו מוקפץ עם פטריות, אפונה מתוקה ובצל ירוק.
הוראות
מחממים 2 כפות שמן במחבת הגדולה שלך, מפזרים זרעי כמון ולתת להם crackle במשך כמה שניות.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ואת הפטריות ומבשלים במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל התרכך והוא מתחיל להפוך זהב.
מפזרים את garam masala, להוסיף את השום, זנגביל וצ ' ילי ומערבבים לערבב, ואז לזרוק שקית של תרד. מכסים ומבשלים רק דקה או שתיים עד התרד נבול ויש מקום במחבת לעוד. חזור עד שכל התרד נבול, ואז מתבלה במלח.
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מנה חמה ולשמור חם.
מטגנים את פרוסות הבצל לאט עם כורכום בשמן הנותר עד הבצל הוא חום זהוב.
מגישים את התרד חם, מפוזר עם הבצל.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם הבחירה העליונה שלי לפטריות מוכות. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Markus Huber Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Markus הובר רוז נוצץ]()
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.