פטריות מטוגנות עם רוטב גבינת פטה
פטריות מטוגנות עם רוטב גבינת פטה עשויות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 284 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.71 דולר למנה. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פירורי לחם, מיץ לימון, גבינת פטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה די טוב. נסו פטריות פורטבלו ממולאות בגבינת פטה, סטייק אגף ממולא בפטריות וגבינת פטה, ו סלט יווני עם גבינת פטה מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר קטן ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מורחים פירורי לחם לתוך צלחת רדודה. טובלים פרוסות פטריות בביצה טרופה, מחפרים אותם בפירורי לחם לציפוי, ומבשלים אותם בשמן חם עד להזהבה, בערך 5 עד 6 דקות. חזור על הפעולה עד שכל הפטריות מבושלות; מסננים על צלחת מרופדת במגבות נייר.
מערבבים גבינת פטה ומיץ לימון בבלנדר. זרם מים לתוך תערובת פטה כפי שהוא משתלב עד שאתה מקבל עקביות רצויה.