קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות ממולאות מלוחות

פטריות ממולאות מלוחות
פטריות ממולאות מלוחות עשויות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 32 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו פטריות ממולאות מלוחות, פטריות ממולאות גבינה מלוחות, ו פטריות ממולאות עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר גבעולים מפטריות וקוצצים דק; הניחו כובעים בצד. במחבת הקפיצו את הגבעולים, הפלפל הירוק והבצל בחמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את קוביות הלחם, המלח, הפלפל והקאיין.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
דברים לתוך כובעי פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מניחים בתבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
5
אופים, חשופים, ב 350 ל 15 דקות או עד המילוי הוא שחום קלות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה