פטריות ממולאות צדפות ותרד
והוא יספק כ 12 מנות. אם $1.15 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות ופטריות ממולא תרד עשוי להיות עצום ללא גלוטן וקמאיות מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פטריות, תרד, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: שלוש-אזעקה טופו עם פטריות צדפות ותרד, פטריות ממולאות בטבילה תרד, ו פטריות ממולאות תרד.
הוראות
הכן תרד על פי הוראות החבילה; לנקז ולטפוח יבש עם מגבות נייר. תניח בצד.
הסר גבעולים מן הפטריות, השלכת גבעולים.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 12 פטריות; לטגן 4 דקות או עד בקושי מכרז. חזור על הנוהל עם פטריות שנותרו 2 כפות חמאה.
הסר ממחבת, ולמקם כובע בצד למעלה במחבת 15-x 10-inch ג ' לי רול.
מניחים חתיכה 1 צדפה בכל כובע פטריות.
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים ארטישוק ובצל; מטגנים 3 עד 4 דקות או עד מכרז.
הסר מהחום, ומערבבים תרד שמור, שמנת חמוצה, 1/3 כוס גבינה, ומלח. תערובת כפית באופן שווה לתוך כובעי פטריות; מפזרים גבינה נותרת בייקון מתפורר.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד מחומם היטב.