פטריות ממולאות צמחוניות
פטריות ממולאות צמחוניות דורשות בסביבה 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאבן זה יש 360 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם כובעי פטריות פורטובלו, עירית, גבינת פונטינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פטריות ממולאות צמחוניות, פטריות ממולאות צמחוניות, ו בוריטו צמחוני עם שעועית ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כובעי פטריות, זימים הצדדים למעלה, על גיליון אפייה מעוטר; רסס עם שמן וחומץ, ומתבלים עם מלח 1/4 פלפל כפית.
אופים עד כובעים הם רק במכרז, על 10 דקות.
בינתיים, לשלב עגבניות, זיתים, פירורי לחם, גבינה, עירית בקערה בינונית. העונה עם הנותרים 1/4 כפית פלפל.
מחלקים תערובת עגבניות באופן שווה (כ 1/2 כוס לכל פטריות) בין כובעי פורטובלו.
אופים 10-12 דקות או עד השחמה קלה ופטריות רכות.