קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

פטריות ממולאות קלאסיות

פטריות ממולאות קלאסיות
אם יש לך שן שום, פירורי לחם, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. פטריות ממולאות קלסיות, קלות, מרק ערמונים קלאסי עם פטריות Marsala, ו פלפלים ממולאים קלאסיים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 191° (190°C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הפוך מילוי: 
3
מחממים 1 כף חמאה במחבת קטנה על חום בינוני-גבוה. מטגנים את גבעולי הפטרייה הקצוצים ואת שאלוט במשך 4-5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את השום והאגוזים ומפזרים מלח. מערבבים היטב ו sauté 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
כבה את החום והוסף את הפטרוזיליה, הרבס דה פרובאנס ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6
יוצקים את השרי למעבד מזון, ואז את שאר המילוי. דופק כמה פעמים כדי לקבל תערובת בסדר, כמעט להדביק.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
דברים פטריות כובעי: לזרוק את כובעי פטריות עם שמן זית. ממלאים כל פטריה עם המילוי, ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
מפזרים גבינת פרמזן מגוררת על כל פטריה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1
אופים במשך 10-20 דקות ב 191°( 190°C), או עד גבינה חומים קצת מים מעט מתחיל הבריכה בבסיס של כל פטרייה. אפשר להתקרר במשך 5 דקות בערך לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם בחירה מצוינת עבור פטריות ממולאות. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרטיני ורוסי סודה רוזה. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מרטיני ורוסי רוז מוגז
מרטיני ורוסי רוז מוגז
בהשראת אזור פיימונטה המפורסם של איטליה, Martini & ROSSI Sparkling Rosé הוא יין ורוד אלגנטי. הוא מעוצב ממגוון ענבים, אשר נלחצים בעדינות כדי לשמור על ניחוחות ייחודיים, מעורר וצבע יפה.זה יין מבעבע יפה, עם ארומה מפתה הערות עדינות של פטל ורד בר, מוכיח אפריטיף מעולה, או לפיקניק עם חברים.