פטריות ממולאות תרד מתובלות
גשו לסופר וקנו תרד, פטריות במשקל, גבינת איכרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. נסו פטריות ממולאות תרד, פטריות ממולאות עם תרד, ו פטריות ממולאות בטבילה תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות.לשטוף פטריות יבשות. משוך את הגבעולים את הפטריות, ואז לקצוץ את הגבעולים דק.
מחממים שמן זית וחמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ופטריות קצוצות גבעולים וטוגנים במשך כמה דקות, או עד רך ומתחיל להפוך זהב.
מוסיפים פירורי פאנקו, מלח ופלפל. מערבבים וממשיכים לבשל במשך 2 דקות.
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.לסחוט נוזל עודף מתוך תרד מופשר. תניח בצד. בקערה גדולה, מוסיפים גבינת שמנת רכה, שמנת חמוצה, גבינות מגורדות ותערובת פטריות / בצל / פאנקו מקורר. מקפלים יחד כדי לשלב.
מוסיפים תרד, קורטוב מלח, קצת פלפל, ורוטב חריף לפי הטעם. מקפלים יחד עד בשילוב. באמצעות כף, תלולית את התערובת לתוך כובעי פטריות גזע. השתמש בכפית כדי לעגל את התערובת על גבי.
מניחים על תבנית אפייה או בתבנית ואופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד שהפטריות מבושלות והמילוי חם.
מגישים מיד או בטמפרטורת החדר. יאמי!