פטריות סלט פסטה מנגב-it-up, פלפלים וסלט פסטה בצל עם פסטו פלפל אדום
פטריות סלט פסטה מנגב-it-up, פלפלים וסלט פסטה בצל עם פסטו פלפל אדום עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 18 דקות. נסו פסטה רזה עם נקניק איטלקי, פלפלים, בצל ופטריות, פסטה עם בצל מקורמל, פטריות ופלפל, ו פסטה עם קציצות נקניק, פלפלים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים סיר גדול של מים על להרתיח עבור פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מערבבים פלפלים קלויים, שום, צנוברים, פטרוזיליה, מלח ופלפל וגבינה במעבד מזון. הפעל את המעבד וזרם בשמן זית כתית מעולה כדי ליצור צורות רוטב עבות ודביקות. התאם תיבול ולהעביר רוטב לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
צנוברים
תיבול
פטרוזיליה
פלפלים
גבינה
שום
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
3
מוסיפים מלח למים רותחים ומבשלים פסטה אל דנטה, לנקז להתקרר תחת מים קרים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
מלח
4
לנקז היטב בפעם שנייה.
5
מוסיפים פסטה מבושלת ומקוררת לרוטב הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
פסטו
פסטה
6
מוסיפים את שאר החומרים לקערה וזורקים לסלט המעיל באופן שווה. התאם מלח ופלפל לטעמך והגש או להירגע עד 48 שעות.