פטריות פורטבלו בגריל עם בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פטריות פורטבלו בגריל עם בלסמי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 63 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חרדל דיז'ון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. וזה די גרוע. נסו פטריות פורטבלו בלסמי-ג'ינג'ר בגריל, בלט קפרזה בלסמי קלוי פטריות פורטובלו, ו גבינה ממולאת פטריות פורטובלו עם זיגוג בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
תחמם את הגריל. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה קטנה, לזרוק את שיני שום עם 2 כפות
של שמן הזית וקצת מלח. עוטפים את שיני השום בנייר כסף ומניחים על
המגש במרכז התנור. מבשלים עד מכרז כאשר פירסינג עם קצה
בקערה בינונית, לטאטא יחד את בלסמי עם 3/4 כוס
בקערה בינונית, לזרוק את הפטריות ב 2 הנותרים
כפות שמן זית. מתבלים במלח.
מניחים אותם, stem-צד למעלה, על
החלק הכי חם של הגריל. מבשלים 3 עד 4 דקות, אתה יכול לראות נוזל
מתחיל לצאת מאזור הגבעול. הפוך לצד השני ומבשל עבור
להעביר אותם למגש ולמקם במרכז
התנור. מבשלים עד שהם מכרז כאשר פירסינג עם קצה סכין,
עוד 12 עד 15 דקות. מתבלים אותם קלות במלח.
הסר את השום מהתנור. לסחוט את עיסת שום החוצה
מתוך עורם ולטפוח אותו במרץ לתוך ההלבשה. סדר את
פטריות על מגש הגשה ומעל עם הרוטב.