ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן קנולני, פטריות צדפות המלך, פיסטוקים קלויים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטריות צדפות המלך וסרטנים על אורז, פטריות מלך צדפות מוקפצות עם חרדל כבוש ירוק, ו לחמניות מאודות עם פטריות צדפות מלך טמפורה ומיונז אגבה-מיסו (טבעוני).
הוראות
1
לקלף ארטישוק לחתוך למקלות בעובי 1/4 אינץ', ולאחר מכן להעביר לקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
2
להביא מרכיבים ארטישוק הנותרים לרתיחה בסיר קטן לא מגיב, ערבוב עד מלח מומס, ואז לשפוך מעל ארטישוקים. מגניב לטמפרטורת החדר, שמירה על ירקות מתחת למים עם צלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
3
העברה עם נוזל מיכל אטום וצינה, רועד מדי פעם, לפחות 1 יום.
1
מבשלים פיסטוקים ב 2 כוסות מים רותחים בסיר קטן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים ומעבירים לקערה של מי קרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז שוב לקלף את העורות.
4
להביא מירין, אבקת dashi, ו 3 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן, ערבוב עד אבקה מומס, ולאחר מכן להוסיף פיסטוקים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד האגוזים הם מאוד רך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
5
מסננים אגוזים, השלכת dashi, ולאחר מכן להזמין 1/3 כוס אגוזים לקישוט. פירה נשאר אגוזים עם הנותרים 1/2 כוס מים בבלנדר לתוך משחה חלקה מאוד אבל עבה.
מרכיבים שתצטרך
1
לקצץ צנוניות, ולאחר מכן לחתוך כל 6 פלחי. לזרוק עם סוכר ומלח כשר בקערה עד סוכר ומלח מומסים.
מרכיבים שתצטרך
1
לקצץ פטריות צדפות, שמירה על גבעולים שלמים, ואז לחתוך לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2
לקצץ פטריות enoki, משאיר 3 סנטימטרים של גזע, ושמורה לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
3
חום 1 כף שמן במחבת 12 אינץ כבד nonstick מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים מספיק פטריות צדפות כדי לכסות מחבת בשכבה 1, ואז מפזרים 1/8 כפית מלח כשר ו 1/8 כפית פלפל ו sauté, מפנה פעם אחת, עד הזהב על הקצוות, 2-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים לקערה. פטריות sauté שנותרו oyster ב 5 או 6 קבוצות נוספות, באמצעות 1 כף שמן, 1/8 כפית מלח כשר, ו 1/8 כפית פלפל לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
6
כאשר כל פטריות הצדפה מטוגנות, חוזרות למחבת, ואז מוסיפות חמאה ושום וחום, מחבת מתערבלת, עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים חומץ ומרתיחים, ערבוב, עד התאדה.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר מהחום ולהשליך שום.
מרכיבים שתצטרך
9
מחלקים פירה פיסטוק בין צלחות, ולאחר מכן העליון עם פטריות צדפות.
מרכיבים שתצטרך
10
הסר ארטישוק ממכל עם כפית מחוררת ולסדר, יחד עם צנוניות, סביב פטריות צדפות.
* אם משתמשים ב crosnes, חצי אורך.* ארטישוק ירושלמי כבוש לשמור, מכוסה ומקורר, 2 שבועות. * פיסטוקים Puréed וכל מבושל יכול להיות מוכן 2 ימים קדימה, ואז מקורר בנפרד, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* צנוניות ניתן להכין 4 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר.* פטריות ניתן לטגן 2 שעות קדימה ומקורר, חשוף, עד מגניב, ואז מכוסה. מחממים במחבת, ולאחר מכן להמשיך עם מתכון.