אם $ 2.51 למנה נופל בתקציב שלך, ראגו פטריות עשוי להיות סופר ללא גלוטן וראשוני מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 229 קלוריות. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו פרמזן, שמנת כבדה, פטריות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 6 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה די טוב. נסו פטריות עגבניות ראגו, פטריות-סמרטוט נקניק?, ו ראגו פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מחממים את השמן. כשכמעט מעשנים מוסיפים את הבצל והשום על אש בינונית-נמוכה עד שהבצל נבול, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל. מעלים את האש לגובה ומקפיצים עד שהפטריות רכות וכל הנוזלים התאדו.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
3
מסירים את התבנית מהאש ויוצקים פנימה מרסלה. מחזירים את התבנית לתנור ומאפשרים ליין להתאדות, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
ציוד שתשתמש בו
כיריים
מחבת
4
מוסיפים מרק עוף ומבשלים במשך 1/2 שעה עד שהרוטב מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
רוטב
5
מוסיפים שמנת כבדה ומערבבים היטב. מורידים את התבנית מהאש ומוסיפים את עשבי התיבול הטריים והפרמזן ומערבבים היטב.