קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

פטריות, תרד ופטה קיש

פטריות, תרד ופטה קיש
המתכון פטריות, תרד ו פטה קיש מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. במנה עיקרית זו יש 4375 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 340 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, פטריות פורטבלו, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו פטריות תרד וקיש פטה ללא סרטנים, קיש תרד, פטריות ופטה ללא סרטנים, ו פשטידת פטה פטריות תרד ללא סרטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 200c / 180c מאוורר / 204° / גז 6.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מרדדים את הבצק שלך כדי מעט גדול יותר מאשר צלחת העוגה שלך.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
מניחים על הצלחת בעדינות להקל לתוך הפינות, להשאיר מעל הקצוות. המאפה הגיע להתכווץ קצת, אז עדיף להשאיר את העודף על לקצץ מאוחר יותר.
4
מכסים את המאפה בנייר גדולפולי אפייה ואופים את המאפה כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר מהתנור בזהירות להרים את השעועית באמצעות גדולנייר חסין. שים את אלה בצד כדי להתקרר, לפני שהחזרת אותם לאמבטיה שלהם.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לדקור את הבסיס של המאפה עם מזלג ולחזור לתנור במשך 10 דקות עד זהב קל.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בעוד המאפה הוא אפייה,לטגן את הפטריות ושום עד רך ואת הנוזל מבושל. מתבלים בפלפל שחור ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מניחים את התרד שלך במסננת בכיור ושופכים מעל kettleful של מים רותחים. זה ינבול את התרד. רענן את התרד עם מים קרים, ולאחר מכן לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר, ולאחר מכן לטפוח יבש טיח נקי. קוצצים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
הסר את מאפה שלך מעל ולהפיץ על פטריות ותרד. הבא להתפורר מעל גבינת פטה ולגרר קצת אגוז מוסקט טרי על המרכיבים שלך.1
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טריאגוז מוסקט טרי
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
10
מנמיכים את התנור ל 180c / 160c מאוורר / 177° / גז 4.1
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
בקנקן, להקציף את הביצים והשמנת. מתבלים במלח ופלפל. פופ מאפה מקרה בחזרה בתנור ומחזיק אותו ברמה, לשפוך מעל מילוי פודינג.1
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
אופים במשך כ 40 דקות עד זהב המשרד במרכז.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מסננת את הקמח לקערה לפני העברה למעבד מזון יחד עם המלח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מוסיפים את קוביות החמאה הקרה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
15
Whizz בעדינות במשך כמה דקות עד התערובת מתפוררת.
16
יוצקים לתוך קערה ולשפשף עם האצבעות שלך בקצרה כדי לוודא שזה המרקם הנכון.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
17
טפטוף מעל 1 כפית של מים קרים באמת, חיתוך דרך עם סכין לשלב. התחל להוסיף את הכפית השנייה בהדרגה, עד שיש מספיק מים בתערובת כדי להביא אותו יחד.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
18
תביא את זה יחד עם הידיים שלך. צורה לכדור לעטוף clingfilm. פופ אותו למקרר עד שאתה מוכן להשתמש בו. זה צריך להיות במקרר לפחות חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים