תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נגיודי אפונה (או ניוקי) עם בייקון & מנטה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מרק עוף, פטרוזיליה, שמן זית מאוד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: גלישת חסה עם ניוקי שרימפס ורוטב מנטה חריף, ניוקי עם בייקון ואסקרול, ו ניוקי עם שתי גבינות ובייקון.
הוראות
1
מסננים את הריקוטה היטב על ידי הצבת אותו לתוך מטלית גבינה מרופדת להגדיר מעל קערה לפחות 3 שעות.הכן אמבט קרח על ידי מילוי קערה גדולה עם קוביות קרח ומים. להביא מחבת רוטב גדולה מלאה במים לרתיחה.
מוסיפים 2 כפות מלח יחד עם האפונה. מבשלים את האפונה על 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את עלי הפטרוזיליה ומערבבים לשלב. מבשלים עוד 30 שניות ואז לנקז ולהוסיף במהירות את האפונה והפטרוזיליה לאמבט קרח מוכן להפסיק את הבישול שלהם. לאחר מקורר לחלוטין לנקז אותם היטב ולהעביר אותם לקערה של מעבד מזון. דופק את התערובת 3 או 4 פעמים, ולאחר מכן מחית על 15 שניות, ולאחר מכן לגרד את הצדדים של הקערה ולעבד עוד 15 עד 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
4
מערבבים היטב.
5
מוסיפים את הקמח ואת גבינת הפרמזן לקערה ומקפלים בעדינות את התערובת לשלב. אין לערבב יתר על המידה, תערובת מעט מפוספסת היא בסדר.מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. באמצעות כפית או כף קטנה טופס את הבצק לתוך 1 אינץ 'עד 1 ½ אינץ' כדורים ושחרר אותם אחד אחד לתוך המים הרותחים. אל overrowd אותם, לעבוד בקבוצות. הם צריכים לצוף למעלה כאשר מבושל לחלוטין, על 4 דקות.
מעבירים אותם ליריעה מרופדת קלף כשהם מסיימים לבשל. הם עשויים להיות עשו קדימה עד לנקודה זו עד יום אחד.
7
מחממים מחבת גדולה או מטגנים מחבת על-חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את פרוסות הבייקון ומבשלים עד להשחמה, אבל עדיין קצת לעיס במרקם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
העברה למגבת נייר מצופה מצופה לנקז.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
יוצקים חלק שומן בייקון שניתנו כך שיש על ¼ אינץ ' נשאר על החלק התחתון של המחבת. שמור על שומן הבייקון הנוסף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים חמאה ומרק עוף ומחממים את המחבת.כאשר מוכן לשרת חום קל ניוקי בתערובת שומן חזיר מרק עוף, משליך לעתים קרובות מעיל. מתבלים במלח ופלפל לבן. עבודה בקבוצות במידת הצורך הוספת שומן חזיר שמורות יותר, חמאה מרק עוף לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ניוקי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
להעביר את הנודי החם מגש או קערה. לזרוק את חתיכות בייקון שמורות על גבי ומקשטים עם פרמזן, עלי נענע, ורסס של שמן זית.