תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נגיודי אפונה (או ניוקי) עם בייקון & מנטה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מרק עוף, פטרוזיליה, שמן זית מאוד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: גלישת חסה עם ניוקי שרימפס ורוטב מנטה חריף, ניוקי עם בייקון ואסקרול, ו ניוקי עם שתי גבינות ובייקון.
הוראות
1
מסננים את הריקוטה היטב על ידי הצבת אותו לתוך מטלית גבינה מרופדת להגדיר מעל קערה לפחות 3 שעות.הכן אמבט קרח על ידי מילוי קערה גדולה עם קוביות קרח ומים. להביא מחבת רוטב גדולה מלאה במים לרתיחה.
מוסיפים 2 כפות מלח יחד עם האפונה. מבשלים את האפונה על 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את עלי הפטרוזיליה ומערבבים לשלב. מבשלים עוד 30 שניות ואז לנקז ולהוסיף במהירות את האפונה והפטרוזיליה לאמבט קרח מוכן להפסיק את הבישול שלהם. לאחר מקורר לחלוטין לנקז אותם היטב ולהעביר אותם לקערה של מעבד מזון. דופק את התערובת 3 או 4 פעמים, ולאחר מכן מחית על 15 שניות, ולאחר מכן לגרד את הצדדים של הקערה ולעבד עוד 15 עד 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-o
3
מעבירים את מחית לקערת ערבוב גדולה, מוסיפים את המלח, פלפל, טימין, מנטה טחון, ריקוטה סחוטה, וחלמונים ביצה.
מוסיפים את הקמח ואת גבינת הפרמזן לקערה ומקפלים בעדינות את התערובת לשלב. אין לערבב יתר על המידה, תערובת מעט מפוספסת היא בסדר.מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. באמצעות כפית או כף קטנה טופס את הבצק לתוך 1 אינץ 'עד 1 ½ אינץ' כדורים ושחרר אותם אחד אחד לתוך המים הרותחים. אל overrowd אותם, לעבוד בקבוצות. הם צריכים לצוף למעלה כאשר מבושל לחלוטין, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מעבירים אותם ליריעה מרופדת קלף כשהם מסיימים לבשל. הם עשויים להיות עשו קדימה עד לנקודה זו עד יום אחד.
7
מחממים מחבת גדולה או מטגנים מחבת על-חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את פרוסות הבייקון ומבשלים עד להשחמה, אבל עדיין קצת לעיס במרקם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
העברה למגבת נייר מצופה מצופה לנקז.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
10
יוצקים חלק שומן בייקון שניתנו כך שיש על ¼ אינץ ' נשאר על החלק התחתון של המחבת. שמור על שומן הבייקון הנוסף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים חמאה ומרק עוף ומחממים את המחבת.כאשר מוכן לשרת חום קל ניוקי בתערובת שומן חזיר מרק עוף, משליך לעתים קרובות מעיל. מתבלים במלח ופלפל לבן. עבודה בקבוצות במידת הצורך הוספת שומן חזיר שמורות יותר, חמאה מרק עוף לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ניוקי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
להעביר את הנודי החם מגש או קערה. לזרוק את חתיכות בייקון שמורות על גבי ומקשטים עם פרמזן, עלי נענע, ורסס של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר