פיגי פוקצ'ה
המתכון Figgy Focaccian מוכן בערך 35 דקות. וזה בהחלט עצום חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, תאנים, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, ריבת תאנים!, ו לחמניות תאנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה).
חותכים בצל לפרוסות 3/4-עד 1 אינץ'.
מברשת פרוסות בצל עם 1 כף. שמן זית, ומתבלים במלח ים ופלפל טחון טרי לפי הטעם. פרוסות בצל גריל, ללא מכסה גריל, 3 עד 4 דקות בכל צד או עד רך חרוך קלות.
אבק קל לעבוד משטח עם קמח תירס. למתוח את הבצק לתוך 10-12 אינץ ' סגלגל על משטח העבודה.
מניחים בצק, בצד קמח תירס למטה, על תבנית אפייה משומנת; טפטוף עם הנותרים 2 כף. שמן זית. לשפשף שמן לבצק. מסדרים חצאי תאנה ובצל צלוי מעל הבצק, לחיצה קלה.
מפזרים רוזמרין ומלח ופלפל לפי הטעם.
אופים ב 425 על מדף התנור הנמוך ביותר 15 עד 20 דקות או עד הזהב.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.