פידה עם מטבל יוגורט
צריך מתאבן צמחוני? פידה עם מטבל יוגורט יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, בצלים ירוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו יוגורט ומטבל פטה, פידה ממולא בבשר, ו כבש מרוקאי וקישואים פידה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מטבל, לשלב את המרכיבים הראשונים 8, ערבוב עם מקצף עד מעורבב וחלק. כיסוי וצינה עד מוכן לשימוש.
כדי להכין פיד (PEE-dah), כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, מלח ושמרים בקערה גדולה.
מוסיפים מים; מערבבים עד הבצק הרך נוצר. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 10 דקות).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה.
מניחים תבנית אפייה 13 x 15 אינץ ' בתנור; מחממים 10 דקות.
מניחים חלמון ביצה בקערה קטנה; להפריש.
הסר תבנית אפייה מהתנור; מעיל קל עם ספריי בישול. במהירות להפוך את הבצק על תבנית אפייה שחומם מראש. לטפוח או לגלגל בצק לקצוות של מחבת, להיזהר לא לגעת במחבת חמה.
מברשת בצק עם חלמון ביצה; מפזרים זרעי נייג ' לה.
אופים ב 500 במשך 18 דקות או עד חום זהוב.
הסר מהתנור; לשחרר פיד מן גיליון אפייה עם מרית דקה.
מקום על מתלה תיל. באמצעות סכין משונן, לחלק את הלחם על ידי ביצוע 4 חתכים לאורך 3 חתכים לרוחב כדי ליצור 20 חלקים שווים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם מטבל.