פידלהד וגרוייר טארט
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך בצק פילו, gruyere, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו אספרגוס Gruyere טארט, אספרגוס ו Gruyere טארט, ו זוקיני-גרייר טארט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים עד מכרז, על 3-5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
הסר מהחום, לערבב את מיץ לימון העונה עם מלח ופלפל.
מניחים סדין של בצק פילו על תבנית אפייה משומנת ומברישים אותו בשמן. חזור עם הסדינים הנותרים כל אחד על גבי האחרון.
מפזרים את הכרישות מעל הפילו ואחריו הגבינה ולבסוף fiddleheads.
אופים בתנור שחומם מראש 191° עד בצק פילו הוא חום זהוב, על 20-30 דקות.