פיי פאה דאק
Pei Pah Duck לוקח בערך שעתיים ו-55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.44 $ למנה. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 1605 קלוריות , 45 גרם חלבון ו -149 גרם שומן למנה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מלח, רוטב סויה, ברווז ביתי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 65% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פלטת מולים של פופיי , עוף פיי וויי פיקנטי ועוף פיי וויי פיקנטי .
הוראות
דוקרים היטב את עור הברווז בעזרת מזלג.
שלבו את אבקת חמשת התבלינים, השום, המלח, הסוכר, הג'ינג'ר, הפלפל והציפורן; לשפשף את החלק החיצוני והפנימי של הברווז.
שלבו את הבצל הירוק, הג'ינג'ר, שיני השום וההויסין; מקום בתוך החלל.
מערבבים את הדבש, רוטב הסויה והחומץ.
אופים ב-350 מעלות למשך 2-1/2 עד 3 שעות או עד שמדחום בשר מצביע על 180 מעלות, ומדי פעם מבסוטים בתערובת דבש. מכסים בצורה רופפת בנייר כסף אם הברווז משחים מהר מדי. מכסים ומניחים לעמוד 15 דקות לפני הגילוף.