קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

פייג'ואדה: תבשיל ברזיליאני מסורתי

פייג'ואדה: תבשיל ברזיליאני מסורתי
פייג'ואדה: תבשיל ברזיליאני מסורתי דורש כ 10 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 2152 קלוריות, 83 גרם חלבון, ו 166 גרם שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם פלפל, בצל, צלעות חזיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 79%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: תבשיל דגים ברזיליאני בהאי, מעוטר בביצים מבושלות (מוקקה, פייג'ואדה, תבשיל שעועית שחורה ברזילאית, ו שעועית שחורה ותבשיל בשר - פייג'ואדה.

הוראות

1
השרו את השעועית במים קרים למשך הלילה, וודאו שהם מכוסים לחלוטין. השרו גם את הצלעות המלוחות והבייקון במים קרים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
2
מסננים את השעועית ומכניסים אותם לסיר גדול של מים קרים. מביאים לרתיחה על אש בינונית, ואז מבשלים במשך 30 דקות עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
שוטפים היטב את הצלעות המלוחות והבייקון הספוגים, מוסיפים לשעועית ומבשלים 30 דקות על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
4
מחממים סיר גדול מאוד ויוצקים פנימה את שמן הזית כך שיכסה את התחתית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את הנקניקיות, הצלעות המעושנות והבייקון, הפלפל ועלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
7
יוצקים פנימה את השעועית והבשר המבושלים וממלאים במים. מבשלים במשך כ 1 שעה, עד הבשר נופל מן העצם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
מגישים את הפיג ' ואדה עם אורז לבן מבושל, פרוסות תפוז וירקות אביב פרוסים דק מאוד מטוגנים בשמן זית עם בצל ושום קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ירוקירוק
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים מלאים כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. אתה יכול לנסות ניוטון יחיד כרם אביב הר קברנה סוביניון. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-215 דולר לבקבוק.
ניוטון יחיד כרם אביב הר קברנה סוביניון
ניוטון יחיד כרם אביב הר קברנה סוביניון
פראי ומורכב עם עשבי תיבול יבשים ארומטיים, צפחה רטובה, תות, סיגליות, בויסנברי ואספלט. החיך הוא תרגיל בכוח ובמורכבות מאופקים. פירות דיו תוססים של דומדמניות שחורות, מוקה וטבק מספקים את הבשר. סימן ההיכר הוא המרקם העשיר, אומאמי כמו נשיאה ארוכה ואינטנסיבית להפליא המאוזנת על ידי טאנינים משובחים.