פיינליסט RWOP: שוויצרי Chard au Gratin
לגמר RWOP: Chard Au Gratin שוויצרי עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 713 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בייקון, chard שוויצרי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בעבודה: Chard Gratin שוויצרי, Chard Gratin שוויצרי, ו Chard Gratin שוויצרי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לבשל בייקון במחבת בינונית על חום גבוה בינוני עד השומן הוא שניתנו, 3 עד 5 דקות.
להעביר בייקון למגבות נייר, שמירה על טפטוף במחבת.
מוסיפים את החמאה יחד עם השום ו 1/2 של שאלוט למחבת. מבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, על 2 דקות.
מוסיף גבינת שמנת, Havarti, ו להקציף בשמנת כבדה. מבשלים עד מופחת בחצי, כ 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים מחבת גדולה מעל חום מתון.
מוסיפים שמן זית ועלים שווייצריים מטוגנים עם השאלוט הנותרים עד שהתרככו, כ -3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים עלי סלק לתבנית אפייה רדודה ומכסים בתערובת גבינת השמנת. למעלה עם פנקו ובייקון מתפורר.
אופים עד פירורים קלויים ואת התבשיל מבעבע, כ 30 דקות.