סלט פסטה Cavatappi עם פסטו אגוז מרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט פסטה Cavatappi עם פסטו אגוז מרווה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 225 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא את ארוגולה הקרועה, שאלוט, קאבטפי פסטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטו אגוז מרווה, Paleo Walnut Sage Pesto, ו סקווש בלוט עם פטרוזיליה, מרווה ואגוז פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים סקווש בשכבה אחת על מחבת ג ' לי-רול מצופה בתרסיס בישול. סקווש מעילים קל עם ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם 1/4 כפית מלח.
אופים ב 450 במשך 20 דקות או עד סקווש הוא רך, ערבוב לאחר 10 דקות. סקווש קריר מעט.
שלב 1/4 כפית מלח, פטרוזיליה, והבא 5 מרכיבים (דרך שום) במעבד מזון; תהליך עד קצוץ דק, גירוד הצדדים. עם מעבד על, לאט לשפוך מרק דרך מצנח מזון, עיבוד עד מעורבב היטב.
שלב את 1/4 הנותרים מלח, סקווש, פסטה, פסטו בקערה גדולה, ולזרוק היטב מעיל.
להוסיף ארוגולה, שאלוט, ופלפל; לזרוק לשלב.