פילאף אורז בר פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פטריות אורז פראית Pilaf. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מרק בשר בטעם בקר, מלח, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו אורז בר ופילאף פטריות, Pilaf אורז בר עוף ופטריות, ו אורז בר ופילאף פטריות עם חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר, להמיס 1/4 כוס החמאה על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בחמאה 3 דקות.
מוסיפים פטריות; מבשלים 3 דקות יותר, מערבבים מדי פעם, עד הבצל רך ופטריות זהובות.
מוסיפים אורז בר ואורז חום; מבשלים ומערבבים 1 דקה.
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי; מבשלים 45 עד 50 דקות או עד אורז רך ונוזל נספג. מערבבים הנותרים 2 כפות חמאה, טימין, מלח ופלפל.