פילאף אורז ואטריות עם שקדים קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אורז אטריות Pilaf עם שקדים קלויים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם מקל קינמון, מים, שקדים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: קינואה בטטה אטריות בולונז עם שקדים כתושים קלויים, אורז פילאף עם שקדים וצימוקים, ו פילאף אורז חום עם שקדים ופטרוזיליה.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר כבד של 4 עד 5 ליטר על אש בינונית ומערבבים באורזו. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד אורזו הוא זהב, על 5 דקות.
מוסיפים אורז, ערבוב עד מצופה חמאה, ולאחר מכן להוסיף גרידה, עלה דפנה, מקל קינמון, מים, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1/4 פלפל כפית. מביאים לרתיחה, חשופים, ואז מכסים בחוזקה ומבשלים על אש נמוכה עד שהמים נספגים ואורז ואורז הם במכרז, 25 עד 30 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 5 דקות.
Fluff pilaf עם מזלג וכפית לתוך קערה, להשליך גרידה, עלה דפנה, מקל קינמון.
מגישים פילאף עם שקדים מפוזרים על גבי.
* שקדים ניתן קלוי 2 ימים קדימה, כל הזמן, מכוסה, בטמפרטורת החדר.* פילאף, ללא שקדים, יכול להתבצע 1 יום קדימה ולהפיץ בתבנית אפייה 13 על ידי 9 אינץ'. מגניב במחבת, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. מביאים לטמפרטורת החדר ומפזרים על 2/3 כוס מים מעל, ואז לחמם, מכוסה היטב בנייר כסף, בתנור 177°, כ 25 דקות.