קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פילאף אורז ואטריות עם שקדים קלויים

פילאף אורז ואטריות עם שקדים קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אורז אטריות Pilaf עם שקדים קלויים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם מקל קינמון, מים, שקדים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: קינואה בטטה אטריות בולונז עם שקדים כתושים קלויים, אורז פילאף עם שקדים וצימוקים, ו פילאף אורז חום עם שקדים ופטרוזיליה.

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר כבד של 4 עד 5 ליטר על אש בינונית ומערבבים באורזו. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד אורזו הוא זהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים אורז, ערבוב עד מצופה חמאה, ולאחר מכן להוסיף גרידה, עלה דפנה, מקל קינמון, מים, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1/4 פלפל כפית. מביאים לרתיחה, חשופים, ואז מכסים בחוזקה ומבשלים על אש נמוכה עד שהמים נספגים ואורז ואורז הם במכרז, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 5 דקות.
4
Fluff pilaf עם מזלג וכפית לתוך קערה, להשליך גרידה, עלה דפנה, מקל קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מגישים פילאף עם שקדים מפוזרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1
* שקדים ניתן קלוי 2 ימים קדימה, כל הזמן, מכוסה, בטמפרטורת החדר.* פילאף, ללא שקדים, יכול להתבצע 1 יום קדימה ולהפיץ בתבנית אפייה 13 על ידי 9 אינץ'. מגניב במחבת, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. מביאים לטמפרטורת החדר ומפזרים על 2/3 כוס מים מעל, ואז לחמם, מכוסה היטב בנייר כסף, בתנור 177°, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות