מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שמן זית, חום ואורז, כמון טחון, ורוטב חמוציות. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. מתכונים דומים: בורשט חורף חם ליום חורף קר, Pilaf אורז אגוז אורן (פילאף אורז פיניון), ו veg pilaf או veg pulao, איך לעשות סגנון אסיה veg pilaf.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת ומטגנים בעדינות את הבצל והשום עד שמתרככים, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
מוסיפים את התבלינים והאורז, ואז מערבבים ומטגנים במשך 1-2 דקות.
יוצקים את המניה החמה ומבשלים עד המניה נספגת כמעט כל, על 20-25 דקות. מערבבים בטורקיה, מוסיפים תיבול, ולאחר מכן להמשיך לבשל עד התחמם. לפזר על האגוזים וכוסברה. מחלקים בין שתי קערות ומגישים עם מנה של רוטב חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
הוסר ממארז הקישור
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק