פילאף קינואה בכוסות חסה
פילאף קינואה בכוסות חסה לוקח סביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. זה הר ד ' אובר יש 305 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. המתכון הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני משרת 4 . 9 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם קינואה, מלח ופלפל כשר, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 93%. הציון הזה יוצא מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט קינואה עוף אסייתי בכוסות קינואה, כוסות חסה עוף, ו כוסות חסה קלות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הביאו את המים והקינואה לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסים, עד שהקינואה מבושלת ומופעי נבט לבן מתולתל, כ -20 דקות.
בינתיים מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. כשהשמן מנצנץ מוסיפים את הבצל והתבלינים ומקפיצים עד שהבצל מתרכך והתבלינים ריחניים מאוד.
מערבבים פנימה את הצנוברים והפירות ומקפיצים 1 עד 2 דקות.
מוסיפים למחבת את הקינואה המבושלת (כל המים היו צריכים להיספג). מערבבים פנימה את גרידת האשכוליות ומיץ האשכוליות. טועמים ומתבלים במלח, פלפל, לפי הטעם. מניחים לשבת מהאש למשך 10 דקות כך שהטעמים יחלחלו לקינואה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. פרארי פרל עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![פרארי פרל]()
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.