קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות31
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקלתית
מגזין

פילה בקר בקרום מלח

פילה בקר בקרום מלח
בשר טנדרלוין בקרום מלח הוא חלב חינם קרום. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 51 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 882 קלוריות. אם יש לכם בשר טנדרלוין, מים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-40 דקות. נסו טוב אוכל בשר טנדרלוין בקרום מלח (אלטון בראון 2004), מחווני בשר בקר צלוי במלחname, ו בשר בקר טחון לא-potpies עם קראווי-מלח קרום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקמח, מלח ופלפל בקערת ערבוב גדולה. בקערה אחרת, לטאטא את חלבוני הביצה ומים ולהוסיף את החומרים יבשים יחד עם 2 כפות של עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
לשלב עם מחית תפוחי אדמה עד התערובת מתחילה לבוא יחד. ואז ללוש עם הידיים במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
3
מעבירים את התערובת לשקית zip-top גדולה, לאטום, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 4 שעות, או עד 24 שעות.
4
מעבירים את הבצק למשטח משוריין ומתגלגלים לעובי 3/16 אינץ', בערך 24 על 18 אינץ ' מלבן. לקצץ בצק נוסף, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מפזרים את עשבי התיבול הנותרים על החלק המרכזי של הבצק ולחץ בעדינות למטה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
6
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
על מנת להשיג בישול אחיד, לקפל על קצה זנב דק של פילה ועניבה עם חוט מטבח. הגדר מחבת חשמלית גדולה בסביבה הגבוהה ביותר שלה; מברשת את הפילה עם שמן זית לצרוב מכל הצדדים עד השחמה היטב, כ 10 דקות. השאר את הבשר לפחות 5 דקות או עד שהוא מגניב למגע כדי לא להמיס את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים את הפילה במרכז הבצק. מקפלים את החלק העליון של הבצק מעל, מרפרף בחזרה על 1 אינץ ' של בצק על עצמו. חזור עם החצי התחתון של הבצק. לחץ יחד את 2 דשים של בצק חותם. ודא את הבצק הוא לא הדוק מדי סביב tenderloin. בסוף הפילה, לחץ יחד את הבצק כדי ליצור חותם לחתוך כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מעבירים למחבת, מניחים בתנור וצולים לטמפרטורה פנימית של 125 מעלות F, כ 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 30 דקות או עד 1 שעה. הפילה תמשיך לבשל 10 עד 15 מעלות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
חותכים את קרום המלח בקצה 1 ומוציאים בשר על ידי משיכת צינור הבצק. תחתוך ותגיש מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום