קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות15
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

פילה בקר חריף ברוטב צדפות

פילה בקר חריף ברוטב צדפות
פילה בקר חריף ברוטב צדפות יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . אם יש לכם קורנפלור, מים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: יום פילה: פילה חרוך של בשר בקר עם רוטב צ'ילה-תירס, פילה בקר עם רוטב גבינה כחול, ו פילה של סטייקים בקר עם רוטב חזרת.

הוראות

1
מערבבים יחד 1 כפית שמן צמחי, 1 כפית רוטב צדפות, ו 1/2 כפית קורנפלור בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
רוטב צדפותרוטב צדפות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים בשר וזורקים למעיל. להשרות במקרר 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
הסר מהמקרר 10 דקות לפני הבישול.
4
מערבבים יחד מים, 1 כפית קורנפלור, 2 כפות רוטב צדפות, ופלפל בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
חום 1 כף שמן צמחי במחבת גדולה על חום גבוה. מערבבים בצל, ומבשלים עד שהוא יצורי חום על הקצוות, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הבשר וממשיכים לבשל ולערבב עד שהבשר מעט ורוד, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
יוצקים את הרוטב; לבשל ומערבבים עד הרוטב התעבה והפך שקוף, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק