קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

פילה בקר מפוצל עם פורצ'יני סלאטר

פילה בקר מפוצל עם פורצ'יני סלאטר
אם יש לך פלפל סדוק גס, פטריות פורצ'יני, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פילה בקר מפוצל עם פורצ'יני סלאטר, עץ אלון ארגנטינאי-פילה בקר עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו עץ אלון ארגנטינאי-פילה בקר עם רוטב צ'ימיצ' ורי.

הוראות

1
כדי להפוך את המריחה, לשלב את כל החומרים בקערה קטנה ומערבבים להתמזג היטב.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
הכן אש עקיפה בגריל שלך, עם אש חמה בצד אחד ולא אש בצד השני. עבור גריל פחם, להשרות 1 שבבי עץ כוס במים לפחות 30 דקות ומניחים ישירות על גחלים חמים כאשר מוכן קרש. עבור גריל גז, מניחים 1/2 כוס שבבי עץ יבשים בתיבה מעשן (או לעטוף שבבים בנייר אלומיניום לתקוע חורים בנייר הכסף) ומניחים על חום ישיר בחלק האחורי של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
לצרוב את הסטייקים מעל האש החמה במשך 3 או 4 דקות בצד אחד, ולאחר מכן למקם את הסטייקים על הקרש, צד לא מבושל למטה. למעלה כל פילה עם כ 1 כף של קצף.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4
מניחים את הקרש בצד העקיף של הגריל. סגור את המכסה ומבשל עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הסטייק רושם 54° עבור בינוני-נדיר, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
תנור - עשן Planking: מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים 1/2 כוס שבבי עץ יבשים במחבת מתכת קטנה על המתלה התחתון של התנור ולתת smolder במשך כ 15 דקות לפני הקרשים. בינתיים, במחבת בינונית-חמה, לצרוב את הפילה מכל הצדדים. כאשר העשן מתחיל למלא את התנור, מניחים את הסטייקים הצרובים על הקרש באמצע התנור. תנור-קרש במשך 20 דקות, או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הסטייק רושם על 54° עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מ 25 יסודות: טכניקות עבור Planking על ידי קארן אדלר וג ' ודית Fertig. זכויות יוצרים © 2010 By Karen Adler and Judith Fertig; photographs copyright © 2010 by Joyce Oudkerk Pool. Published by The Harvard Common Press.