קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

פילה בקר עם בצלצלי שאלוט קלויים

פילה בקר עם בצלצלי שאלוט קלויים
פילה בקר עם בצלצלי שאלוט קלויים היא מנה עיקרית המתאימה ל-6 סועדים. תמורת 5.83 דולר למנה , מתכון זה מכסה 20% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -32 גרם חלבון , 47 גרם שומן , ובסך הכל 645 קלוריות . 189 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם יין פורט, ציר בקר, בצלצלי שאלוט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך בערך שעה ו-45 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 65% , וזה ציון מוצק. מתכונים דומים: נבטי ניצנים עם בייקון ובצלצלי שאלוט , מרק פטריות זהוב עם בצלצלי שאלוט פריכים וקרם פרש ,ופירה מדומה עם בצל פריך ובצלצלי שאלוט .

הוראות

1
מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס (375 מעלות פרנהייט). בתבנית פאי בקוטר 23 ס"מ, מטגנים את בצלצלי השאלוט בשמן כדי לצפות אותם. מתבלים במלח ופלפל. צולים עד שהשאלוט משחים עמוק ורך מאוד, תוך ערבוב מדי פעם, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
2
בסיר גדול, ערבבו את ציר הבקר והפורט. הביאו לרתיחה. בשלו על אש גבוהה עד שהנפח מצטמצם לחצי, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
יין פורטיין פורט
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
3
טורפים פנימה את רסק העגבניות. מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
4
יבשו את הבשר בטפיחות קלות; מפזרים טימין, מלח ופלפל. במחבת צלייה גדולה, על אש בינונית, מטגנים את הבייקון עד להזהבה. בעזרת כף מחוררת, מעבירים את הבייקון למגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
מוסיפים את הבשר למחבת; משחימים מכל הצדדים על אש בינונית-גבוהה, כ-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מעבירים את התבנית לתנור. צולים את הבקר עד שמדחום הבשר הננעץ במרכז מראה 50 מעלות צלזיוס (125 מעלות פרנהייט) לבישול מדיום-רייר, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי תרד שלמיםעלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מעבירים את הבשר לצלחת. מכסים באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
8
כף את השומן מעל טיפות המחבת בתבנית הצלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
מניחים מחבת על אש גבוהה על הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מוסיפים את תערובת הציר ומביאים לרתיחה; מערבבים כדי לגרד את כל החלקים השחומים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
11
מעבירים לסיר בינוני, ומביאים לרתיחה עדינה.
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
12
ערבבו כף וחצי חמאה וקמח בקערה קטנה עד לקבלת משחה חלקה; הקציפו לתוך תערובת הציר ובשלו על אש קטנה עד שהרוטב מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
13
טורפים פנימה את החמאה הנותרת. מוסיפים את בצלצלי השאלוט הקלויים ואת הבייקון ששמרנו. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
14
חותכים את הבשר לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ. מפזרים מעט רוטב מעל וקשטים בגרגר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות