עוגת גבינה ריקוטה
אם יש לך מלח, קינמון, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות נסו עוגת גבינה ריקוטה, עוגת גבינה ריקוטה, ו עוגת גבינה ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163° עם מתלה בשליש התחתון.
מחבת חמאה קלה ומעיל עם פירורי עוגיות, משאירים כל פירורים רופפים מופצים על תחתית המחבת.
לטאטא יחד מרכיבים שנותרו ויוצקים לתוך הקרום.
אופים עד נפוח וזהב אבל המרכז הוא עדיין מעט מתנדנד, על 1 1/2 שעות.
מגניב במחבת על מתלה (עוגה תשקע קצת).
מגישים עוגת גבינה חמה או בטמפרטורת החדר.
עוגת גבינה ריקוטה נאכלת הכי טוב ביום שהיא נעשית אבל ניתן לעשות 1 יום קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר מגניב.