פילה בקר עם סטילטון-רוטב פורטובלו
פילה בקר עם רוטב סטילטון-פורטובלו נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 659 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, גבינה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר בקר רך חנוק ברוטב גבינת סטילטון, פילה בקר עם רוטב פלפל ירוק, ו פילה בקר עם קוניאק-רוטב בצל (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף פילה עם טרגון ופלפל.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לבשל פילה 4 עד 5 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
ממיסים 3 כפות הנותרים חמאה במחבת.
מוסיפים פטריות, ומטגנים 3 עד 4 דקות או עד מכרז.
מוסיפים יין, ומבשלים 1 עד 2 דקות, תוך ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת. מערבבים שמנת חמוצה.
מפזרים 1/4 כוס גבינה לתוך רוטב, ערבוב עד מומס.
מסדרים פילה על מגש הגשה, וטפטוף עם רוטב.
מפזרים גבינה נותרת, ומקשטים, אם תרצה בכך.
* ניתן להחליף את מרק הבשר ביין.