תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פילה בשר בקר עם רוטב יין אדום וצ'יפס צמחוני קלוי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 506 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. לך לחנות ותביא את פפר, שאלוט, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 28 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: טנדרלוין בקר עם רוטב יין אדום, תרד מוקרם וצ'יפס Truffled, פילה סלמון עם שמנת, יין לבן / רוטב בשר סרטן, ו פילה בקר עם רימון-רוטב פינו.
הוראות
1
מניחים תבנית אפייה גדולה בתנור. מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להכין ירקות, לשלב את קמח התירס וגבינה בקערה קטנה, ערבוב טוב.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
מפזרים ירקות עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מפזרים את תערובת קמח התירס על ירקות; לזרוק. מסדרים ירקות בשכבה אחת על תבנית אפייה שחוממה מראש; אופים ב 450 במשך 15 דקות. הפוך ירקות מעל; אופים 8 דקות נוספות או עד הזהב ורך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
כדי להכין סטייקים, לחמם סיר בינוני על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מוסיפים יין ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות רוזמרין) למחבת, ומביאים לרתיחה. לבשל עד נוזל כמעט מתאדה (כ 8 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. קוק עד מופחת כ 1/2 כוס (כ 13 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
10
הסר מהחום; תערובת זן דרך מסננת מעל קערה. להשליך מוצקים.