פילה בקר פילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Tenderloin בשר מפולפל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 715 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חזרת, מלח גס, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פילה בקר פילה, פילה בקר פילה, ו פילה בקר פילה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים. כיסוי; צמרמורת.
מניחים פלפל במיכל של בלנדר חשמלי; כיסוי ודופק עד קצוץ.
מעבירים לקערה ומערבבים במלח.
מניחים בשר בקר על מתלה משומן קלות במחבת קלייה רדודה.
מערבבים פטרוזיליה, חמאה, ו 3 כפות חרדל; לשפשף תערובת שווה על פילה. תערובת פלפל פט שווה על בשר בקר. כיסוי; להירגע עד 24 שעות.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה ביותר של אוגרי בשר 145 (בינוני נדיר) עד 160 (בינוני).
להעביר בשר למגש; לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
מגישים עם תערובת שמנת חמוצה.