פילה דג אפוי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו עלי מרג'ורם, פירורי לחם panko, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פילה דג אפוי אפוי, פילה דגים עם רוטב טרטר Herbed, ו פילה דג פריך (מתכונים דומים).
הוראות
דגים יבשים היטב על מגבות נייר. בצלחת רדודה, להכות ביצים עם מזלג או חוט להקציף עד מעורב היטב. בצלחת רדודה נוספת, מערבבים פירורי לחם, קליפת לימון, אזובית, מלח ופלפל.
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, חום 2 כפות של שמן על חום בינוני. לטבול דגים ביצים, ואז מעיל היטב עם תערובת פירור.
מוסיפים כמחצית מהדגים בשכבה אחת לשמן. מבשלים 3 עד 4 דקות, בזהירות פונה פעם אחת, עד בחוץ הוא השחמה פריך פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
הסר דגים מבושלים ממחבת לצלחת; לכסות כדי להתחמם. חזור עם שאריות שמן ודגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.