פילה דג מטוגן
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. לכו לחנות ותרימו תבלינים ישנים במפרץ, קמח, פילה חמור ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו פילה דג מטוגן, פילה דג מטוגן בתנור, ו פילה דג מטוגן בתנור פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הירקות במחבת. (או שאתה יכול לטגן עמוק).בקערה, לשלב את החלב והביצים כדי ליצור שטיפת ביצה.מתבלים את הדגים במלח, פלפל ותיבול המפרץ הישן.
חותכים כל דג באלכסון ל 3 או 4 חתיכות.לדלות את הדגים בקמח.לדלות את הדגים בשטיפת הביצים.עכשיו לכסות את הדגים בפירורי לחם panko.מטגנים את הדגים בפירורי לחם בשמן צמחי חם עד לחום זהוב. (כ -3 דקות בצד אחד ו -2 דקות בצד השני.).מבשלים כמה חתיכות בכל פעם.לאחר מבושל, להגדיר על מתלה או מגבות נייר לניקוז.
מפזרים דגים עם מלח שנותר, פלפל, תיבול המפרץ הישן.הערה: הדג הוא מאוד "בשרני", והוא גם ממלא כמו כריך או בפני עצמו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.