קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות66
מגזין

פילה דג מטוגן

פילה דג מטוגן
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. לכו לחנות ותרימו תבלינים ישנים במפרץ, קמח, פילה חמור ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו פילה דג מטוגן, פילה דג מטוגן בתנור, ו פילה דג מטוגן בתנור פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הירקות במחבת. (או שאתה יכול לטגן עמוק).בקערה, לשלב את החלב והביצים כדי ליצור שטיפת ביצה.מתבלים את הדגים במלח, פלפל ותיבול המפרץ הישן.
מרכיבים שתצטרך
תיבול המפרץ הישןתיבול המפרץ הישן
6 צ'ילי פובלנו קטנים6 צ'ילי פובלנו קטנים
פינוליס (צנוברים), קלוייםפינוליס (צנוברים), קלויים
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשהקרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עצות מאפה-#5 עגול ועצות מאפה-#5 עגול ו
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
חותכים כל דג באלכסון ל 3 או 4 חתיכות.לדלות את הדגים בקמח.לדלות את הדגים בשטיפת הביצים.עכשיו לכסות את הדגים בפירורי לחם panko.מטגנים את הדגים בפירורי לחם בשמן צמחי חם עד לחום זהוב. (כ -3 דקות בצד אחד ו -2 דקות בצד השני.).מבשלים כמה חתיכות בכל פעם.לאחר מבושל, להגדיר על מתלה או מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
6 צ'ילי פובלנו קטנים6 צ'ילי פובלנו קטנים
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשהקרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
3
מפזרים דגים עם מלח שנותר, פלפל, תיבול המפרץ הישן.הערה: הדג הוא מאוד "בשרני", והוא גם ממלא כמו כריך או בפני עצמו.
מרכיבים שתצטרך
תיבול המפרץ הישןתיבול המפרץ הישן
פינוליס (צנוברים), קלוייםפינוליס (צנוברים), קלויים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.