פילה דג קוקוס קרטחנה
פילה דג הקרטחנה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 292 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך חלב קוקוס, קוקוס פתית מלאך של בייקר, פילה הליבוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו פילה דגים, פילה דג יווני, ו פילה דג עשב (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1/4 כוס ההלבשה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפלים, בצל, שום, רסק עגבניות וקורנית; מערבבים היטב. לבשל 5 דקות., ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בחלב קוקוס; מביאים לרתיחה.
מוסיפים את ההלבשה שנותרה לאותו מחבת; מבשלים על חום בינוני-גבוה 1 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.
להוסיף דגים; לבשל 5 דקות. הפוך דגים מעל; העליון עם רוטב שמור. מבשלים 2 עד 3 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מפזרים באופן שווה עם קוקוס רק לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.