פילה דגים בפירורי לחם קל
פילה דגים קל בפירורי לחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פילה לדגים, פתיתי פטרוזיליה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פילה דג חרוך פשוט בפירורי לחם, פילה דג אפוי קל, ו פילה דג פרמזן קל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי תבנית אפייה רדודה עם תרסיס בישול nonstick. בצלחת רדודה או מחבת עוגה, לשלב קרוטונים, גבינה, פתיתי פטרוזיליה ופפריקה; לערבב היטב. בצלחת רדודה נוספת, לשלב ביצה, מיץ לימון ומים; לנצח היטב.
חותכים פילה דגים לחתיכות בגודל ההגשה. לטבול בתערובת ביצים, תוחב קצוות דק של דגים תחת כדי ליצור חתיכות של עובי אחיד. לטבול דגים בתערובת קרוטון, לטפוח בעדינות למעיל; מקום במחבת מרוסס. ריסוס דגים עם ספריי בישול במשך כ 5 שניות.
אופים ב 350 ° F. במשך 10 עד 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.