פילה דגים דרום מערב
מתאים ל-30 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 16 קלוריות. אם יש לך פילה דגים, pkt. דגים מטגנים בתנור תערובת ציפוי מתובלת, טאקו bellâ® תערובת תיבול טאקו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פילה דגים, פילה דגים עם מלית, ו פילה דג ים תיכוני.
הוראות
מחממים תנור ל 218°. להרטיב פילה דגים עם מים. להתנער עודף.
הוסף תערובת תיבול טאקו לתערובת הציפוי בתיק שייקר.
לנער 1 או 2 פילה דגים בכל פעם עם תערובת ציפוי.
מקום 15x10x1 אינץ תבנית אפייה מרוסס עם ספריי בישול. בטל כל תערובת ציפוי נותרת.
אופים 12 עד 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.