פילה דגים עם מיונז פלפל אדום קלוי
פילה דגים עם מיונז פלפל אדום קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 259 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך חמאה, מלח, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מטבל פלפל אדום קלוי קל, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 400 ° F. באמצעות כ 1/4 של החמאה, קל גריז תבנית אפייה רדודה. סדר פילה אמנון במחבת מרוחה בחמאה.
דג מברשת עם חמאה שנותרה; מפזרים מלח, פלפל ופפריקה.
אופים ב 400 ° F. במשך 15 עד 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את כל החומרים הנותרים; להתמזג היטב.
מגישים דגים עם תערובת מיונז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו