פילה דגים קלף עם אספרגוס וכתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פילה דגים קלף עם אספרגוס וכתום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 336 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך x ריבועים נייר קלף, חמאה, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. נסו פילה דגים קלף עם אספרגוס וכתום, פילה תפוז, בייקון ודגי זית, ו פילה תפוז, בייקון ודגי זית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ריבועי קלף על משטח העבודה. חמאה בנדיבות חצי של כל קלף מרובע; חצי חמאה העליון של כל אחד עם פילה דגים 1.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל; העליון כל פילה עם 3 עלים טרגון, ואז 1 חתיכת חמאה. מסדרים אספרגוס סביב כל פילה דגים; יוצקים 1 כף מיץ תפוזים על כל אחד. מקפלים קלף על דגים ואספרגוס, קיפול וקצוות crimping בחוזקה לאטום ולהקיף מילוי לחלוטין.
מניחים על 2 גליונות אפייה מעוטרים, מרווחים זה מזה. האם קדימה יכול להתבצע 4 שעות קדימה. לְצַנֵן.
אופים מנות דגים 17 דקות. תחליק חפיסות על צלחות ותגיש.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.