קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

פילה האדוק שפשף תבלינים על קוסקוס כתום ופטרוזיליה

פילה האדוק שפשף תבלינים על קוסקוס כתום ופטרוזיליה
ספייס שפשף פילה האדוק על כתום ופטרוזיליה קוסקוס הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש צנוברים, גרידת תפוזים, פטרוזיליה flatleaf, וחמאה. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ספייס שפשף קלוי פילה מחוספס כתום, קפה שפשף חזה בקר עם פטרוזיליה קוסקוס, ו ספייס שפשף פילה דגים עם רוטב חמאה לימון.

הוראות

1
מחממים התנור כדי מאוורר 170c / קונבנציונאלי 190c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לשפשף את פילה האדוק עם תערובת התבלינים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה האדוקפילה האדוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
שים את הקוסקוס לתוך קערה גדולה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים מעל 500ml / -8°l עוז של מים רותחים ולהשאיר להשרות במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת ומבשלים את הבצל בעדינות במשך 5 דקות, עד רך וזהוב שלה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר מהחום ומערבבים בצנוברים ובסולטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
7
Fluff את הקוסקוס עם מזלג, ולאחר מכן להוסיף את תערובת הבצל, גרידת תפוזים ומיץ, וחצי פטרוזיליה. מערבבים יחד ביסודיות ומתבלים עם פלפל שחור. עצה לתוך מגש צלייה ולשטח את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גרידה כתומהגרידה כתומה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
מסדרים את פילה הדגים על גבי הקוסקוס. לכסות באופן רופף עם חתיכת נייר גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
אופים במשך 15-20 דקות, עד אז הדג צריך להיות מבושל זה תלוי בעובי הפילה. כדי לבדוק, הבשר צריך להיראות אטום פתית בקלות כאשר נדחף עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מגישים מיד, מפוזר עם הפטרוזיליה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לפילה האדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.