פילה האדוק שפשף תבלינים על קוסקוס כתום ופטרוזיליה
ספייס שפשף פילה האדוק על כתום ופטרוזיליה קוסקוס הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש צנוברים, גרידת תפוזים, פטרוזיליה flatleaf, וחמאה. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ספייס שפשף קלוי פילה מחוספס כתום, קפה שפשף חזה בקר עם פטרוזיליה קוסקוס, ו ספייס שפשף פילה דגים עם רוטב חמאה לימון.
הוראות
מחממים התנור כדי מאוורר 170c / קונבנציונאלי 190c / גז
לשפשף את פילה האדוק עם תערובת התבלינים ולהניח בצד.
שים את הקוסקוס לתוך קערה גדולה חסינת חום.
יוצקים מעל 500ml / -8°l עוז של מים רותחים ולהשאיר להשרות במשך 5 דקות.
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת ומבשלים את הבצל בעדינות במשך 5 דקות, עד רך וזהוב שלה.
הסר מהחום ומערבבים בצנוברים ובסולטנה.
Fluff את הקוסקוס עם מזלג, ולאחר מכן להוסיף את תערובת הבצל, גרידת תפוזים ומיץ, וחצי פטרוזיליה. מערבבים יחד ביסודיות ומתבלים עם פלפל שחור. עצה לתוך מגש צלייה ולשטח את פני השטח.
מסדרים את פילה הדגים על גבי הקוסקוס. לכסות באופן רופף עם חתיכת נייר גדולה.
אופים במשך 15-20 דקות, עד אז הדג צריך להיות מבושל זה תלוי בעובי הפילה. כדי לבדוק, הבשר צריך להיראות אטום פתית בקלות כאשר נדחף עם מזלג.
מגישים מיד, מפוזר עם הפטרוזיליה הנותרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לפילה האדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.