המתכון של נתח חזה הודו במנדרין יכול להיות מוכן בכ-4 שעות ו-45 דקות . תמורת 3.31 דולר למנה , תקבלו מנה עיקרית ל-8 סועדים. מנה אחת מכילה 632 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 3 מעריצים. גשו לחנות וקנו נתחי חזה הודו, פתיתי פלפל, שומשום ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן ונטולת מוצרי חלב . עם ציון Spoonacular של 89% , המנה הזו מדהימה. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם טירמיסו אשכוליות בטעם מנדרין ואדום רובי , עוגת תפוזים במנדרין , וסלט רדיצ'יו ואנדיב עם פקאנים, תפוח ומנדרין .
הוראות
1
מניחים את הודו בסיר בישול איטי של 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מפזרים ג'ינג'ר ופתיתי פלפל. מעל מכסים תפוזים. בקערה קטנה, מערבבים את המרינדה והציר; יוצקים על תרנגול ההודו. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 4-5 שעות או עד שמדחום בשר מראה 170 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
3 מקלות בייגלה
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
ערבבו את הירקות לתוך סיר הבישול האיטי. כסו ובשלו 30 דקות נוספות או עד שהירקות מתחממים היטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ