פילה חזיר צלוי רוזמרין
פילה חזיר צלוי רוזמרין הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מכין 9 מנות עם 199 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפל גרוס גס, חרדל דיז'ון, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה מוצק. נסו רוזמרי כתום פילה חזיר צלוי, בשר חזיר עם שזיפים קלויים ורוזמרין, ו פילה חזיר צלוי שום-רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים. מניחים בצד 1/3 כוס; מכסים ומכניסים למקרר. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את החזיר ואת המרינדה שנותרה. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר לילה.
מסננים וזורקים את המרינדה מהבשר.
מניחים בשר בתבנית צלייה מצופה בתרסיס בישול.
יוצקים מעל את המרינדה השמורה.
אופים, חשופים, ב 350 ל 40-45 דקות או עד מדחום בשר קורא 160 ל.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנגיובזה הם אפשרויות נהדרות עבור בשר חזיר. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. בודגה דיאמנדס גרנדה רזרבה מלבק-קברנה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
![בודגה דיאמנדס גרנדה רזרבה מלבק-קברנה]()
בודגה דיאמנדס גרנדה רזרבה מלבק-קברנה
צבע אודם נקי, עמוק ובהיר. ניחוחות של גרגרי יער אדומים ודובדבנים המראים עוצמה ורעננות. מבנה מעולה, טאנינים בעלי גוף מלא עם טעמי פרי בשלים, קטיפתי ומאוזן היטב.תערובת: 75% מלבק, 25% קברנה-סוביניון