קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

פילה טרוטה מוקפץ עם קרום זרעי דלעת

פילה טרוטה מוקפץ עם קרום זרעי דלעת
פילה טרוטה מוקפץ עם קרום זרעי דלעת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 610 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם זרעי דלעת, מלח ופלפל, פטריות שיטאקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו טארט דלעת עם קרום אניס-זרע, פילה פורל אפוי, ו פילה פורל שקדים עם Samphire (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת בינונית, חום 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את השום ומבשלים על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את היין ומרתיחים עד מופחת בחצי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את ציר העוף ומרתיחים עד מופחת בחצי שוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
5
הסר את המחבת מן החום לטאטא את החמאה הקרה, 1 כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
במחבת בינונית נוספת, מחממים 3 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את כובעי שיטאקה ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 5 דקות. מערבבים את זרעי שומשום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, על 1 דקה. מתבלים את השיטאקה במלח ופלפל ומסירים את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
על צלחת, לזרוק את זרעי דלעת עם 1/2 כפית מלח ואת קאיין. לחץ על הצד עצמות פילה פורל לתוך זרעי דלעת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
פילה פורלפילה פורל
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
במחבת nonstick גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את פילה פורל, בצד מצופה למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 2 דקות. להפוך את הפילה ומבשלים עד הדג הוא רק לבן לאורך והעור הוא פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
תעביר את הפילה לצלחות.
12
מוסיפים את הבצל הירוק, עגבניות, כוסברה ומיץ ליים לרוטב ולחמם מחדש על חום גבוה בינוני, ערבוב; לא נותנים לו לרתוח. כפית שיטאקה המרוסק והרוטב על הטרוטה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
פורלפורל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.