פילה טרוטה מוקפץ עם קרום זרעי דלעת
פילה טרוטה מוקפץ עם קרום זרעי דלעת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 610 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם זרעי דלעת, מלח ופלפל, פטריות שיטאקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו טארט דלעת עם קרום אניס-זרע, פילה פורל אפוי, ו פילה פורל שקדים עם Samphire (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, חום 1 כף השמן.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את היין ומרתיחים עד מופחת בחצי, על 1 דקה.
מוסיפים את ציר העוף ומרתיחים עד מופחת בחצי שוב, על 1 דקה.
הסר את המחבת מן החום לטאטא את החמאה הקרה, 1 כף בכל פעם.
במחבת בינונית נוספת, מחממים 3 כפות שמן.
מוסיפים את כובעי שיטאקה ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 5 דקות. מערבבים את זרעי שומשום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, על 1 דקה. מתבלים את השיטאקה במלח ופלפל ומסירים את המחבת מהחום.
על צלחת, לזרוק את זרעי דלעת עם 1/2 כפית מלח ואת קאיין. לחץ על הצד עצמות פילה פורל לתוך זרעי דלעת מעיל.
במחבת nonstick גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן.
מוסיפים את פילה פורל, בצד מצופה למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 2 דקות. להפוך את הפילה ומבשלים עד הדג הוא רק לבן לאורך והעור הוא פריך, על 3 דקות.
מוסיפים את הבצל הירוק, עגבניות, כוסברה ומיץ ליים לרוטב ולחמם מחדש על חום גבוה בינוני, ערבוב; לא נותנים לו לרתוח. כפית שיטאקה המרוסק והרוטב על הטרוטה ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.