פילה סלמון צרוב עם אורזו פילאף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פילה סלמון צרוב עם Pilaf אורזו. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא את אורזו, מיץ לימון, שמיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פילה סלמון צרוב עם בולגור, פילה סלמון אטלנטי צרוב, ו פילה סלמון צרוב עם Edamame Succotash.
הוראות
מחממים סיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
להוסיף 2 כפיות שמן; מערבולת.
הוסף אורזו; לטגן 2 דקות או עד קלוי.
מוסיפים מלאי 1/4 כפית מלח; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות. מערבבים בפלפלים, שמיר, מיץ וזיתים; לשמור על חום.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף הנותרים 1 כף שמן למחבת; מערבולת.
מפזרים דגים עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל שחור. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.