, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פילה פורל אפוי עם מלית לחם, פילה פורל אפוי, ו פילה פורל פרמזן אפוי.
הוראות
1
כדי להכין את הטרוטה: מחממים את התנור ל 204° מעיל תבנית אפייה גדולה עם שמן.עם פינצטה או צבת חוטם סיכה, להסיר כל עצמות זעירות מן הפילה, בצד העור למטה, על האפייה sheet.In מחבת גדולה, מחממת את השמן מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פורל
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
יוצקים חצי לתוך כוס; להפריש.
3
מוסיפים את הבצל הירוק והגזר למחבת.לבשל במשך כ 3 דקות, או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
גב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים את קוביות הלחם, מרק, ביצה, 1/4 כפית מלח, והפלפל.לזרוק כדי להרטיב.כף אליפסה של המילוי על פילה.לחץ קלות לארוז.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
טפטוף עם השמן השמור.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
6
אופים במשך 18 עד 20 דקות, או עד המילוי הוא זהב.עם panckae טרנר, להעביר את פילה ממולא לצלחות.הערה: מנה זו עשויה להיות להרכיב כמה שעות מראש.אפשר את המילוי להתקרר לטמפרטורת החדר לפני הרכבה הפילה.מכסים בניילון נצמד ומקררים.זמן האפייה עשוי לגדול ב 5 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.