פילה צלוי של בס ים עם פירה גזר לבן & שום caramelised עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 89 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 960 קלוריות. 91 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם חמאה, גזר לבן, חמאה ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותם. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מצוין. מתכונים דומים: גזר לבן מקורמל פירה, בס ים מתובל בשומר קרמל, ו אבקת שומר מטוגנת פורל פילה על גזר לבן ו מחית תפוחים.
הוראות
1
לצ ' יפס, לקלף גזר לבן ולפרוס לאורך, באמצעות מנדולינה לחתוך דק ככל האפשר. מטגנים בשמן חם עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
צ ' יפס
טורטיות קמח טריות, להגשה
2
מסננים על מגבות מטבח כדי לספוג כל שומן עודף ולהניח בצד במקום יבש. יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה ונשמר במיכל אטום.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
עבור שום קרמל, לקלף את שאלוט ושום. בלאנש את שאלוט במים מלוחים רותחים במשך 10 דקות או עד מכרז.
מסננים את הגזר הלבן היטב, ואז לשים בבלנדר עם החמאה וכמה חלב מבושל תערובת עד חלקה לחלוטין: טהור צריך להיות עקביות של שמנת כפולה, אז להוסיף יותר חלב במידת הצורך. מתבלים וחמים או מחממים וחמים.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפול
שמן זית, לקלייה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
קנה מידה ופילה את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סולם מטבח
10
הסר כל עצמות סיכה (או לבקש מוכר הדגים שלך לעשות את זה, אבל לשמור את העצמות לרוטב). לשטוף מתחת למים קרים להתייבש עם נייר מטבח. להבקיע את העור של הדגים כמה פעמים עם סכין חדה כדי לעזור למנוע ממנו מסתלסל במהלך הבישול. השאירו את העצמות (אבל לא את הראשים) להשרות במים קרים.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לבשל במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
13
מסננים את עצמות הדגים, מוסיפים למחבת ומבשלים 5-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוסיפים את החומץ ולתת לו להגיע לרתיחה עבור 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף את המניה, העונה בקלילות ומבשלים במשך 30 דקות, ברפרוף במרווחים קבועים. לעבור דרך מסננת בסדר למחבת נקייה, להחזיר לרתיחה ולטאטא את החמאה כדי להתעבות מבריק את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
15
מחממים מחבת ללא מקל עד עישון חם, מוסיפים כמה טיפות שמן, ולאחר מכן מוסיפים את הדגים, צד העור למטה. מתבלים במלח ופלפל ולוחצים על הדג עם סכין צבעים אם הוא מתחיל להתכרבל. לאחר העור הוא השחמה היטב, להפוך את הפילה מעל ומבשלים את הצד השני; התהליך כולו צריך לקחת לא יותר מ 5-6 דקות, בהתאם לעובי של הדג. כדי לשרת, כפית טהורה על צלחות מחוממות, לעשות חלול במרכז, ולמלא את השום קרמל ואת שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
16
יוצקים את הרוטב סביב הטהור, מניחים את הדגים על גבי ומוסיפים כמה צ ' יפס גזר לבן לקישוט.
תחת ים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.