פילה צלוי של בס עם גזר לבן פירה & שום caramelised
פילה צלוי של בס ים עם פירה גזר לבן & שום caramelised עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 89 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 960 קלוריות. 91 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם חמאה, גזר לבן, חמאה ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותם. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מצוין. מתכונים דומים: גזר לבן מקורמל פירה, בס ים מתובל בשומר קרמל, ו אבקת שומר מטוגנת פורל פילה על גזר לבן ו מחית תפוחים.
הוראות
לצ ' יפס, לקלף גזר לבן ולפרוס לאורך, באמצעות מנדולינה לחתוך דק ככל האפשר. מטגנים בשמן חם עד קריספ.
מסננים על מגבות מטבח כדי לספוג כל שומן עודף ולהניח בצד במקום יבש. יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה ונשמר במיכל אטום.
עבור שום קרמל, לקלף את שאלוט ושום. בלאנש את שאלוט במים מלוחים רותחים במשך 10 דקות או עד מכרז.
חותכים אותם לשניים אם גדול לנקז היטב.
שים את השום בסיר קטן של מים מלוחים רותחים, להביא לרתיחה עבור 2 דקות, ואז לנקז ולשנות את המים. חזור על 4 פעמים לנקז היטב.
מחממים מעט שמן זית במחבת על אש בינונית, מוסיפים את הצלי שום ומבשלים עד קרמל, מנענעים את המחבת כך שהם לא נדבקים. ניתן לעשות בבוקר ומחומם מחדש.
עבור הטהור, לקלף את גזר לבן לחתוך אותם לחתיכות גדולות. מבשלים במים מלוחים רותחים עד למכרז. להביא את החלב לרתיחה ולהניח בצד.
מסננים את הגזר הלבן היטב, ואז לשים בבלנדר עם החמאה וכמה חלב מבושל תערובת עד חלקה לחלוטין: טהור צריך להיות עקביות של שמנת כפולה, אז להוסיף יותר חלב במידת הצורך. מתבלים וחמים או מחממים וחמים.
הסר כל עצמות סיכה (או לבקש מוכר הדגים שלך לעשות את זה, אבל לשמור את העצמות לרוטב). לשטוף מתחת למים קרים להתייבש עם נייר מטבח. להבקיע את העור של הדגים כמה פעמים עם סכין חדה כדי לעזור למנוע ממנו מסתלסל במהלך הבישול. השאירו את העצמות (אבל לא את הראשים) להשרות במים קרים.
כדי להפוך את הרוטב, לחמם קצת שמן זית במחבת ומבשלים את שאלוט במשך כ 5 דקות עד זהוב ורך.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לבשל במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מסננים את עצמות הדגים, מוסיפים למחבת ומבשלים 5-6 דקות.
מוסיפים את החומץ ולתת לו להגיע לרתיחה עבור 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף את המניה, העונה בקלילות ומבשלים במשך 30 דקות, ברפרוף במרווחים קבועים. לעבור דרך מסננת בסדר למחבת נקייה, להחזיר לרתיחה ולטאטא את החמאה כדי להתעבות מבריק את הרוטב.
מחממים מחבת ללא מקל עד עישון חם, מוסיפים כמה טיפות שמן, ולאחר מכן מוסיפים את הדגים, צד העור למטה. מתבלים במלח ופלפל ולוחצים על הדג עם סכין צבעים אם הוא מתחיל להתכרבל. לאחר העור הוא השחמה היטב, להפוך את הפילה מעל ומבשלים את הצד השני; התהליך כולו צריך לקחת לא יותר מ 5-6 דקות, בהתאם לעובי של הדג. כדי לשרת, כפית טהורה על צלחות מחוממות, לעשות חלול במרכז, ולמלא את השום קרמל ואת שאלוט.
יוצקים את הרוטב סביב הטהור, מניחים את הדגים על גבי ומוסיפים כמה צ ' יפס גזר לבן לקישוט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
תחת ים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.