פילה קל של טרגון
אם יש לכם חמאה, טרגון, פילה דקרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: Fillets Flathead עם חמאת טרגון, פילה סלמון בגריל פאן עם עגבניות & טרגון, ו פילה דגים בפירורי לחם קל.
הוראות
מבשלים הראשון 3 מרכיבים בסיר קטן על חום בינוני 5 דקות או עד חמאה מומסת.
מניחים פילה דגים על מתלה משומן קלות במחבת מטאטא.
טפטוף באופן שווה עם מיץ לימון, מברשת עם תערובת רוטב טרגון.
מטגנים 6 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלית פתוחה חלקית) 10 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים עם מזלג, צולה מדי פעם עם תערובת רוטב טרגון נותרת.